Kategoriler

Hakkımızda

Resim

Sima ortak sağlık güvenlik birimi 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği yasası tehlike sınıfına bakılmaksızın tüm işyerlerinde güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamı sağlayarak yasal mevzuata uygun bir çalışma ortamı hazırlanması için danışmanlık ve rehberlik edecektir. Bu kapsamda iş güvenliği uzmanı işyeri hekimi ve diğer sağlık personeli yasal görevlendirmeler ile işletmelerde bu hizmeti yerine getirecektir. Güçlü genç tecrübeli bir ekip ile yola çıkan sima osgb kurucuları sektörün ilklerindendirler. Bu tecrübeyi ve iş sağlığı güvenliği hizmetinin en doğru ve ilkeli değerler çerçevesinde yerine getirmek için kurulmuştur.

İş sağlığı ve güvenliği yasasının iyi anlatılması hızlı ve etkin çalışmaların gerçekleşmesi için doğru ilkeler çerçevesinde güçlü ve tecrübeli ekibimiz tarafından müşteriye yansıtılacaktır. Gücümüzü ilkeler ve tecrübeli çalışma arkadaşlarımızdan almaktayız.

Tecrübeli çalışma ekibinin şimdiye kadar hizmet verdiği 1000 lerce işletme söz konusudur 1000 lerce çalışan personele iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri kapsamında eğitimler verilmiş tatbikatlar düzenlemiş sağlık tetkikleri yapmıştır. Dolayısıyla böyle bir tecrübeli ekibin sima ortak sağlık güvenlik biriminde yapacağı çalışmalar geleceğe yönelik ve çözüm odaklı hizmetin parçaları olacaklardır.

SİMA OSGB AYDIN ve komşu il ve tüm ilçelerinde adres bilgisi ve işletmelerdeki ihtiyacın durumunu iyi bildiğinden kısa sürede referanslı işletmeler doğrultusunda büyüme hedefindedir.

 

Adnan Menderes Mah. 525 Sok. No:6/A Efeler/AYDIN
0256 211 54 54
info@simaosgb.com
www.simaosgb.com ©
X
Whatsapp
E-Posta
Telefon